søndag 10. mai 2009

Nå er det ei stund siden jeg har fått laget et innlegg her gitt. Det har vært eksamen, og så hadde min kjære bursdag i går. Så alle dagene har gått med til dette! Nå er det heldigvis ikke flere eksamen før sommerferien, og godt er det. Vi skal ha 4 uker praksis nå, og det kan jo bli spennende.

Jeg har fått dilla på fine bokser. Ser jeg en jeg liker, MÅ jeg bare kjøpe den. To nye bokser har kommet på plass på kjøkkent.
Denne kakaoboksen:


Og den lave Greengate boksen:


Og så har jeg fått en ny skål, som hører til Greengate service som jeg elsker mønsteret på:


I går laget jeg muffins til min kjære. Oreomuffins faktisk! Kjempe gode! Oppskiften fant jeg på Pickles. Der har de mange gode muffinsoppskrifter mm.


Ha en flott dag videre:)

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Så flotte ting du har fått.GreenGate har utrolig mye fint som virkelig gir sommerfølelse.Kjøkkenet ditt ble utrolig stilig,du var virkelig tøff som valgte å gjøre det.Så tøff er ikke jeg,det må jeg ærlig innrømme.De muffinsene så gode ut,ligger en kokosbolle oppskrift hos meg som jeg også kan anbefale (hm,første gang jeg lager det så resultatet er som så hehe) Hilsen Kristin

  SvarSlett
 2. Takk for kommentaren! Du hadde jo også en veldig fin blogg! Og man kan jo aldri få nok bokser nei!! Bare for liten plass til boksene;)
  Kjøkkenet ditt ble jo utrolig fint da!! Rødt er yndlingsfargen min!!:)

  Linda

  SvarSlett

 
Blogglisten